Facials

Bij mijn gezichtsbehandelingen werk ik met het Franse cosmetica merk Thalgo. Thalgo is gebaseerd op de zee en maakt met haar producten effectief gebruik van algen en mineralen uit zeewater. 

Algen hebben de eigenschap om de huid te herstellen en te kalmeren, te zuiveren en te ontgiften en de huid weer energie te geven. Algen zijn rijk aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en bevatten daarvan een veel hogere concentraties dan landplanten.

Thalgo staat voor puur natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging en het revitaliseren van lichaam en geest. Met dit merk voer ik de onderstaande behandelingen uit. De behandelingen zijn op basis van tijdsduur. De producten worden aangepast op de behoefte van uw huid en uw wensen.

Basic facial                                         30 minuten 
bespreken van wensen – reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – masker – dagverzorging – thuisadvies.
Een effectieve behandeling voor een snelle boost van de huid. 

Junior facial                                        45 minuten 
bespreken van wensen – uitgebreide reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – uitgebreide diepte reiniging – reinigend masker – dagverzorging – thuisadvies.
Een behandeling gericht op de acné/onzuivere huid met de nadruk op het reinigen en verwijderen van onzuiverheden. 

Hydra Marine Relaxing facial        60 minuten 
bespreken van wensen – reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – epileren/harsen van wenkbrauwen – massage van schouder, nek en gelaat met een verzorgend masker – dagverzorging –thuisadvies.
Een uitgebreide behandeling waar de huid wordt gereinigd, maar waar er ook aandacht is mooi geëpileerde wenkbrauwen en een ontspannen massage met een voedend crèmemasker.  


Hydra Marine Complete
 facial       90 minuten 
bespreken van wensen – reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – epileren/harsen van wenkbrauwen – uitgebreide massage van schouder, nek en gelaat – masker – dagverzorging – thuisadvies. 
Een complete behandeling waarin de huid wordt gereinigd, maar waar er ook aandacht is voor mooi geëpileerde wenkbrauwen (en evt. bovenlip harsen) een ontspannen en uitgebreide massage en een luxe algen masker. 

Hyalupro-collagen facial                  70 minuten 
Bespreken van wensen – reinigen – peeling scrub i.c.m. stoomapparaat – epileren/harsen van wenkbrauwen – ontspannen massage van nek/schouders en verstevigende massage van het gelaat – masker met massage rollers – dagverzorging – thuisadvies. 

Een hyaluron behandeling gericht op hydratatie, versteviging van de huid en opvullen van rimpels d.m.v. de vernieuwde productlijn Hyalu-Procollagen.  

Bovenstaande facial behandelingen kunt u uitbreiden met onderstaande mogelijkheden. Deze toevoegingen zijn ook los te boeken of i.c.m. een voetenbehandeling.

Gezicht
Epileren/Harsen wenkbrauwen     

Harsen bovenlip / kin                      
Verven wenkbrauwen                  
Verven wimpers                               

Lichaam
Harsen onderbenen                       

Harsen gehele benen                      
Harsen oksels