Facials

Bij mijn gezichtsbehandelingen werk ik met het Franse cosmetica merk Thalgo. Thalgo is gebaseerd op de zee en maakt met haar producten effectief gebruik van algen en mineralen uit zeewater. 

Algen hebben de eigenschap om de huid te herstellen en te kalmeren, te zuiveren en te ontgiften en de huid weer energie te geven. Algen zijn rijk aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en bevatten daarvan een veel hogere concentraties dan landplanten.

Thalgo staat voor puur natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging en het revitaliseren van lichaam en geest. Met dit merk voer ik de onderstaande behandelingen uit. De behandelingen zijn op basis van tijdsduur. De producten worden aangepast op de behoefte van uw huid en uw wensen.

Quick boost                                                30 min
Een behandeling met een reiniging, scrub en een met korte massage met het crème-masker voor een optimale booster van de huid.

Junior facial                                                45 min
Een behandeling speciaal voor de jonge onzuivere huid gericht op reinigen en verwijderen van onzuiverheden met de Pureté lijn van Thalgo.

Relaxing facial                                             60 min
Een ontspannen behandeling met reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage met crème masker en dag verzorging. De producten worden aangepast op de behoefte van de huid.

Complete facial                                            90 min
Een ontspannen behandeling waar alle tijd is voor reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, epileren, uitgebreide nek/schouder en gezichtsmassage, een speciaal masker en dag-verzorging. De producten worden aangepast op de behoefte van de huid.

Spiruline Boost facial                                  60 min
Ontgiftende behandelingen voor de eerste tekenen van huidveroudering. Zuiverend detox-masker en een stevige gezichtsmassage voor een optimale doorbloeding van de huid. Inclusief epileren van de wenkbrauwen,.

Hyalu-procollagen filler facial                   70min
Een rimpelvullende behandeling d.m.v. hoogwaardige hyaluronzuur houdende producten, een stevige en liftende gezichtsmassage, een serum masker waarbij de huid gestimuleerd wordt met de 3 massage rollers. Inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Silicium lift facial                                         70 min
Voor versteviging van de huid en diepere rimpels te verzachten, liftende massage technieken en een verarmend gipsmasker voor een strakke kaaklijn. Silicium beschermt de eiwitten elastine en collageen in de huid, waardoor deze elastischer is en minder rimpels heeft. Incl. epileren van de wenkbrauwen.

Peelin Marin facial  (kuur)                          45 min
Peeling behandeling op basis van gefermenteerde algenzuur waarbij verhelderen en anti-age voorop staat. Wordt voornamelijk toegepast in 3 kuurbehandelingen en thuisproducten voor optimaal resultaat voor het verlichten van pigmentvlekken, acne, rimpels en een doffe teint. Per kuurbehandeling wordt een hoger percentage algenzuren gebruikt voor een optimaal resultaat.

Bovenstaande facial behandelingen kunt u uitbreiden met onderstaande mogelijkheden. Deze toevoegingen zijn ook los te boeken of i.c.m. een voetenbehandeling.

Gezicht
Epileren/Harsen wenkbrauwen     

Harsen bovenlip / kin                      
Verven wenkbrauwen                  
Verven wimpers                               

Lichaam
Harsen onderbenen                       

Harsen gehele benen                      
Harsen oksels