Facials

Bij mijn gezichtsbehandelingen werk ik met het Franse cosmetica merk Thalgo. Thalgo is gebaseerd op de zee en maakt met haar producten effectief gebruik van algen en mineralen uit zeewater. 

Algen hebben de eigenschap om de huid te herstellen en te kalmeren, te zuiveren en te ontgiften en de huid weer energie te geven. Algen zijn rijk aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en bevatten daarvan een veel hogere concentraties dan landplanten.

Thalgo staat voor puur natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging en het revitaliseren van lichaam en geest. Met dit merk voer ik de onderstaande behandelingen uit. De behandelingen zijn op basis van tijdsduur. De producten worden aangepast op de behoefte van uw huid en uw wensen.

Basic facial           30 minuten 
bespreken van wensen – reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – masker – dagverzorging – thuisadvies.

Junior facial           45 minuten 
bespreken van wensen – uitgebreide reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – uitgebreide diepte reiniging – reinigend masker – dagverzorging  thuisadvies.

Relaxing facial        60 minuten 
bespreken van wensen – reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – epileren/harsen van wenkbrauwen – massage van schouder, nek en gelaat met een verzorgend masker – dagverzorging –thuisadvies.

Complete facial       90 minuten 
bespreken van wensen – reiniging – peeling/scrub i.c.m. stoomapparaat – epileren/harsen van wenkbrauwen – uitgebreide massage van schouder, nek en gelaat – masker – dagverzorging – thuisadvies.

Bovenstaande facial behandelingen kunt u uitbreiden met onderstaande mogelijkheden. Deze toevoegingen zijn ook los te boeken of i.c.m. een voetenbehandeling.

Gezicht
Epileren/Harsen wenkbrauwen     

Harsen bovenlip / kin                      
Verven wenkbrauwen                  
Verven wimpers                               

Lichaam
Harsen onderbenen                       

Harsen gehele benen                      
Harsen oksels